Видео

Друк візиток в Києві кращої якості

Друк візиток в КиєвіВиготовлення візитних карток - одна з популярних послуг в поліграфії"РВС-Принт". На сьогоднішній день-це потужний робочий інструмент, який допомагає завести партнерські відносини, придбати нових потенційних клієнтів, нагадувати про компанію протягом тривалого часу. Сучасний бізнес будується на взаєминах між людьми, на співпраці підприємств і компаній як великих так і невеликих. Тому дуже важливо мати ефектну респектабельну візитку, яка буде виділятися серед конкурентів.

Візитки є не тільки носіями корисних контактів, але також і особою компанії. Саме вони створюють перше враження і складають думку у потенційного партнера або споживача. Тому замовити візитки в Києві варто приділивши окрему увагу зовнішньому оформленню.

Основною перевагою виготовлення візиток на замовлення в компанії "РВС-Принт" - це її неповторність і дизайн. Наші фахівці розроблять індивідуально для Вас оригінальну візитку, яка зможе справити приємне враження респектабельної людини або компанії.

Ми займаємося виготовленням якісної поліграфії вже не перший рік, тому знаємо всі тонкощі і нюанси даної справи. Якісні сучасні матеріали, Останні технології і звичайно ж майстерність наших співробітників підтверджено постійними клієнтами, які довіряють нам свою поліграфію вже не перший рік.

Виготовлення візитних карток можливо і за вашими макетами. Так само наші дизайнери зможуть розробити зовнішній вигляд вашої поліграфії з урахуванням всіх побажань.

На візитні картки покладається виконання декількох функцій: ділова, Партнерська, корпоративна, рекламна. Корпоративні візитки прекрасно доповнять ваш фірмовий стиль, підкреслять стиль компанії, коротко і лаконічно розкажуть про специфіку вашого бізнесу.

Компанія "РВС-Принт" готова виконати оперативно будь-які поліграфічні послуги, які так затребувані на сьогоднішній день. У нашому штаті працюють професіонали своєї справи, які допоможуть створити дизайн вашої майбутньої поліграфії і власне здійснити друк і після друковані роботи. Ми пропонуємо вигідні умови співпраці, високу якість виробленої продукції та доступні ціни. Наші фахівці знайдуть підхід до нестандартних замовлень і персонально поставляться до кожного клієнта. Постійним клієнтам ми пропонуємо знижки та спеціальні пропозиції.

За вашим бажанням, наші дизайнери зможуть розробити Корпоративний Тіль і логотип, що підвищить солідність особливо молодої компанії. Виробництво візиток здійснюється офсетним або цифровим способом. Для того що б візитка значно виділялася, пропонуємо скористатися післядрукарськими послугами: шовкографія, ламінування, тиснення, фольгування.

замовити офсетний друк в Києві ви можете у нас на сайті або в одному з наших двох офісів в Києві: Київ, вул.Олени Теліги, 4, корпус 2 під. 5, або Київ вул. Бориспільська 9.

Замовлення можна оформити по телефону: +38 (044) 454-12-12, +38 (097) 461-12-12 або +38 (044) 369-57-69, +38 (095) 284-90-70.