Видео

Можливості сучасної поліграфії. Офсетний друк поліграфії

Можливості сучасної поліграфії. Офсетний друк поліграфіїМожливості сучасної поліграфії в Києві. На сьогоднішній день дуже складно уявити сучасний бізнес без поліграфічної продукції. Існування сучасної людини без деяких виробів поліграфії в час розвитку інформаційних технологій і технічного прогресу важко переоцінити.

Вся офісна діяльність будь-якої компанії обов'язково використовує поліграфію: бланки, папки з логотипом, каталоги. Якщо компанія бере участь у виставках або проводить презентацію, вона не зможе обійтися без поліграфічної продукції.

Успішні ділові переговори - так само потребують якісної поліграфії. Візитки, плакати, флаєри і календарі підійдуть для подібних цілей.

Офсетний друк поліграфії в Києві

існують два основних типи друку: цифровий і офсетний друк.

Різноманітність сервісу сучасної поліграфії дуже широко.

Офсетний друк це дуже потужний і ефективний вид друку. Подібний вид друку ідеально підходить для друку великих тиражів, наприклад: книг, журналів, випуску газет. Офсетний друк дозволяє обробку виробів після друку.

Якість офсетної поліграфії від друкарні "РВС-Принт" дуже висока.

Цифровий друку в Києві актуальна, коли потрібно виконати невеликий тираж. Даний вид друку істотно скорочує терміни реалізації, так як він не вимагає передпечатной підготовки. Друк відбувається не через офсетний циліндр, як при офсетному способі друку, а безпосередньо на папір. Пристрій для друку відоме всім, можна назвати - принтер.

Трафаретний вид друку дає можливість переносити картинки і написи на сувеніри, посуд, одяг, на будь-які об'ємні предмети.

Завдяки поліграфічним технологіям ми можемо спостерігати навколо себе безліч речей. Малюнки на стеклах, підлогове покриття, кольорові шпалери для стін.

В друкарні "РВС-Принт" ви зможете замовити візитки, бланки, папки, каталоги, бланки, і багато інших поліграфічні вироби. Наша друкарня надає послуги з офсетного та цифрового друку. На поліграфічному ринку України наша компанія більш 10 років, ми співпрацюємо і є надійними партнерами для дуже багатьох компаній. Наші співробітники мають величезний позитивний досвід в роботі. Наші дизайнери готові придумати найкреативніший дизайн і реалізувати це в готовій поліграфічної продукції.

Замовити поліграфічну продукцію ви можете у нас на сайті або в одному з наших офісів в Києві: Київ, вул. Олени Теліги, 4, корпус 2 під. 5, або Київ вул. Бориспільська 9.

Замовлення можна оформити по телефону: +38 (044) 454-12-12, +38 (097) 461-12-12 або +38 (044) 369-57-69, +38 (095) 284-90-70.