Видео

Якою має бути візитка ділової людини

Якою має бути візитка ділової людиниЩе кілька років тому візитними картками могли похвалитися тільки ділові люди, при цьому з часом візитки стали обов'язковим аксесуаром практично будь-якої людини.

Якою ж повинна бути візитка, щоб вона привертала увагу, виділялася з "натовпу" і була корисною.

Візитні картки допомагають набувати корисні знайомства, надавати інформацію про власника. Крім цього, візитка може нагадувати про свого власника через якийсь час після зустрічі. У кожної ділової людини є візитниця, де зібрані всі візитні картки, отримані коли.

У пошуку потрібних контактів ви перегортаєте її і вам трапляються на очі найцікавіші і привабливі. Тому так важливо відповідально поставитися до їх виготовлення.

Основні правила при оформленні візитних карток

На візитці ділового характеру потрібно вказувати таку обов'язкову інформацію: Прізвище ім'я по-батькові, контактний номер телефону, назву компанії та вашу посаду, адресу компанії. На даному типі візитці не вказують ніяку додаткову інформацію, практично не розміщують графічні зображення, крім логотипу. Може бути вказана коротка додаткова інформація-слоган компанії.

Варто віддавати перевагу класичному (добре читання) шрифту. Можливо вам хотілося б використовувати декоративний шрифт, але це буде доречним при створенні особистої візитки.

Не надто яскрава колірна гамма повинні бути витримана. Якщо застосовуєте кілька кольорів. обов'язково врахуйте, що вони повинні ідеально між собою поєднуватися.

інформацію на візитній картці найкраще розміщувати горизонтально. За правилами, контактну інформацію найкраще розташовувати на правій стороні візитки, а логотип-в лівому кутку зверху. Раніше, було популярно розміщувати фото власника на візитній картці. Зараз це практично не практикується.

Рекомендуємо здійснювати друк візиток на декількох мовах. Так як якщо є ймовірність знайомства з іноземними партнерами або поїздки за кордон, вам вони неодмінно знадобляться. Можна так само за бажанням замовника зробити двосторонні візитки з перекладом.

Для того що б ділова візитка виглядала презентабельно, рекомендуємо використовувати декоративну папір для друку.

Менш дорогими вважаються візитки на крейдованому папері з глянцевою або матовою ламінацією.

Якщо Ви хочете виготовити елітні візитки, тоді потрібно використовувати дизайнерський картон з подальшим застосуванням постработ (лакування, конгрев, тиснення). Але пам'ятайте, візитка не повинна бути наляпистою. Все повинно виглядати стримано і дорого.

Ділові візитки повинні бути стандартного розміру 50х90 мм, без заокруглення кутів. Є євро розмір візитки 55х85 мм, проте такий формат зустрічається вкрай рідко.

Вважається, що візитка-це особа її власника, тому радимо не економити на ній. Хоч і ділові візитки виробляють в стриманому стилі, дотримуючись загальноприйнятих правил, тим не менш, можна зробити запам'ятовуються візитки, якщо не візуально (з простим дизайном), так тактильно (друк на дизайнерському папері, пластику та інше).

Замовити візитки ви можете у нас на сайті або в одному з наших офісів в Києві: Київ, вул. Олени Теліги, 4, корпус 2 під. 5, або Київ вул. Бориспільська 9.

Замовлення можна оформити по телефону: +38 (044) 454-12-12, +38 (097) 461-12-12 або +38 (044) 369-57-69, +38 (095) 284-90-70.