Видео

Виготовлення та друк флаєрів у Києві

Виготовлення та друк флаєрів у КиєвіЗамовити друк флаєрів Київ в поліграфії "РВС-Принт" - значить отримати в підсумку якісний продукт, який стане вашим головним помічником у процесі просування послуги або товару. Що ж таке флаєр?

Флаєром називають поліграфічний виріб невеликого розміру,в більшості випадків не більше А5. Якщо перекладати дослівно, то флаєр - це рекламний лист, який здатний донести необхідну інформацію рекламного характеру потенційному споживачеві.

На сьогоднішній день, таку популярну продукцію як флаєр можна побачити практично на кожному кроці: на промо-акціях, виставках, ярмарках, презентаціях.

Флаєр - дуже корисний ефективний рекламний інструмент, так як одержувач флаєра пред'явивши його може отримати приємну знижку чи бонус, ну а ви відповідно прибуток. Дуже часто флаєра стають перепустками на якісь великі заходи або вечірки закритого типу. Іноді флаєри дають змогу безкоштовно відвідати заклад. Так само він може виступати запрошенням на свято, презентацію чи іншу подію.

Флаєра дуже актуально використовувати для просування товару або послуги молодіжного характеру. Саме молодь воліє рекламні флаєри невеликого розміру і стильно оформлені, вони повинні бути яскравими з коротким текстом, що привертають увагу.

Багато хто не розуміють в чому ж полягає різниця між флаєрами та листівками. Передбачається, що листівка практично завжди несе більше інформаційних характер, так сказати докладно розповідає про товар або послугу, а ось флаєр - це акції, знижки. Звичайно ж схожість такий поліграфії як листівки і флаєри існує, але кожен замовник сам приймає рішення, який саме формат поліграфічної реклами він бажає бачити у себе в компанії.

На думку дизайнерів, для того що б флаєр ефективно справлявся зі своїми завданнями, а кошти витрачені на його виготовлення швидко окупилися, важливо що б він був виготовлений грамотно і звичайно ж якісно.

Висока якість друку і дизайну завжди зроблять флаєр ще більше привабливим перед потенційним клієнтом. Отримавши гарну поліграфію її точно не захочеться викидати, тому написана інформація на ньому тут же прочтется і відкластися в пам'яті. Рекомендуємо застосовувати інфо - графіку, яка візуально відмінно запам'ятовується і зрозуміла всім без винятку.

Замовити друк флаєрів в Києві ви можете у нас на сайті або в одному з наших офісів в Києві: Київ, вул. Олени Теліги, 4, корпус 2 під. 5, або Київ вул. Бориспільська 9.

Замовлення можна оформити по телефону: +38 (044) 454-12-12, +38 (097) 461-12-12 або +38 (044) 369-57-69, +38 (095) 284-90-70.

Головне завдання флаєра - це залучення максимальної кількості людей до послуги або товару за мінімальний час. При друку та виготовлення флаєрів дешевших як відомо страждає якість, а неякісна папірець нікого не зацікавить і тут же відправитися в найближчу урну. Тому ми професійно підходимо до друку будь-якої поліграфії. Це важливий момент, який враховується при створенні макетів флаєрів в нашій друкарні.

У більшості випадків друк флаєрів здійснюється на одній стороні, а друга залишається порожньою. Але при бажанні замовника ми можемо здійснити друк на обох сторонах. Використовувати можна мелованую папір або немелованную.

Флаєри також поділяються на іміджеві, стандартні та ексклюзивні. Останні замовляються у вигляді запрошень на світські заходи або солідні ділові зустрічі та оформлюються відповідним чином, друкуються на дизайнерському папері. Замовити всі ці види ви можете в нашій компанії "РВС-Принт".