Видео

Цифровий друк – про його класифікацію

Цифровий друк – про її класифікаціїЗавдяки технічним можливостям цифровий друк, як прогресивну технологію в друкарні можна класифікувати. Познайомимося з його структуризацією. До того моменту поки оцифроване зображення не потрапляє на носій, його можна вважати віртуальним.

На обладнанні, яке має унікальне якість репродукувати зображення прямо в пам'яті обладнання, отримуємо «безконтактний» вид друку, або «динамічний». Незважаючи на трудомісткість даного виду друку технічне забезпечення дозволяє розробити якусь класифікацію, такий спосіб тиражування цифровий друк надає. Є «статична» печатку, в якій відбитки і форми можна змінювати за своїм бажанням, вони не піддаються зміні змінної.

Різноманітність і багатство технологій є хорошою основою класифікації в області цифрового друку. Непоганим підсумком славляться струменеві принтери, які дають чітке і якісне зображення, точність передачі кольору, зображення відповідає первісного вигляду. Але вони мають точку перегріву, папір, проходячи через струменевий принтер, починає поступово нагріватися. Якість друку знижується від частого перегріву принтера.

В даний час розвивається в цифровому поліграфічному виробництві ще один вид, термосублимационный, порівняно зі струменевим більш високий за вартістю. Термосублимационный цифровий вигляд застосовується, коли треба більш точно передати на зображення багатьох дрібних деталей. Так, для деяких виробів реклами потрібна висока якість друку, наприклад, широкоформатний. Негативною рисою цього виду, є його недостатня потужність, тому у виробництві поліграфії він не вважається найкращим.

В реальності класифікувати світ цифрового друку досить важко. І сьогодні перспективною областю для вивчення є якісний колір, поєднаний з зображенням або з самою фотографією. Проходити генерацію відбитки цифрового характеру можуть прямо на моніторі, на екрані. Є різні способи перенесення даних з пам'яті комп'ютера на носій. Велика кількість технічного оснащення цифрового друку не дають врахувати всі її проблеми. Тому й існує процес «одна експозиція зображення дає один отриманий відбиток» або «зображення однієї експозиції, а отримуємо багато відбитків».

Поліграфісти знають, що є тимчасові процеси друку, які не є кінцевими, можливість їх класифікувати теж існує. Так проміжним процесом є электрография, магнитография, ионография, так і комп'ютерна пам'ять, яка може бути носієм друкованої форми.

Класифікувати цифровий друк можна і за її поділу на векторну графіку і растрове зображення, так як створюються ці зображення на принципово різних підходах.

Фахівці компанії РВС-Принт вважають, що цифрове обладнання, незважаючи на всі складнощі, має багато переваг перед іншими способами поліграфічного та рекламного виробництва.

Замовити друк на цифровому обладнанні Ви можете у нас на сайті або в одному з наших офісів в Києві: Київ, вул. Олени Теліги, 4, корпус 2 під. 5, або Київ вул. Бориспільська 9. Замовлення можна оформити по телефону: +38 (044) 454-12-12, +38 (097) 461-12-12 або +38 (044) 369-57-69, +38 (095) 284-90-70.