Видео

Друк каталогу. Схема створення успішного каталогу

Друк каталогу. Схема створення успішного каталогуНа сьогоднішній день одним з найбільш популярних та поширених видів друкованої продукції є каталог.

Друк каталогу дуже ефективний спосіб взаємодії покупця і продавця (виробника).

найважливішою функцією каталогу можна вважати ознайомлення з асортиментом товарів продавця з потенційним покупцем. При цьому, треба зауважити, що це істотна економія часу і коштів для покупця, йому не потрібно їхати до торговельної точки продавця або відвідувати його офіс.

Успіхом компанії можна вважати грамотно створений каталог продукції. Сучасні каталоги можуть містити як текстову інформацію, так і графічну інформацію. Каталоги бувають кольорові і чорно-білі.

Які бувають друковані каталоги?

1. Іміджевий друкований каталог. Вся продукція компанії представлена в самому кращому, виграшному кольорі. У даному каталозі відображають крім товарів і їх описи багато інформації про компанію, її досягнення, історію.

2. Періодичний друкований каталог. Друк таких каталогів здійснюється за заздалегідь продуманою періодичністю. У періодичних каталогах найважливішим є обов'язкове оновлення інформації. Ваші клієнти звикнуть до зручності роботи з таким каталогом і актуальним пропозиціями які знаходяться в ньому.

3. Рекламний друкований каталог. У рекламному каталозі обов'язково друкуються спеціальні пропозиції компанії, акційні пропозиції та вказуються ціни на товари. На всі об'єкти, які можна побачити в рекламному каталозі можна знайти окремо виділений прайс. Такі каталоги, як правило, роблять акцент на акційні пропозиції та оформляються максимально яскраво.

Схема створення успішного друкованого каталогу:

1. Розробка дизайну та концепції друкованого каталогу.

На даному етапі потрібно проаналізувати цільову аудиторію компанії, теми і передбачуваний обсяг і мету майбутнього каталогу. Відбувається підбір фотоматеріалів. Розробляється ідея каталогу і вибирається його тип. Дизайнер друкарні "РВС-Принт" розробляє макет каталогу і затверджує його у замовника.

2. Додрукарські роботи по каталогу.

На цьому етапі відбувається уточнення усіх технічних характеристик друку каталогу, затвердження кольоропроб, верстка розділів каталогу, фотосесія, дизайн особливих елементів оформлення каталогу, обробка ілюстрацій і фотографій, коректура текстів для каталогу, затвердження за розділами, підготовка каталогу з урахуванням всіх вимог для типу друку який вибрав замовник.

3. Друк каталогу в друкарні "РВС-Принт"

Якщо Вам потрібен невеликий тираж каталогів, то наша друкарня рекомендує скористатися цифровим друком каталогів. При цифрового друку каталогів важливими перевагами є: можливість одиничної друк примірника каталогу та оперативність друку. Цифровий друк каталогу можна використовувати для друку оригінал-макета для майбутнього великого тиражу.

Офсетний друк каталогів дуже вигідна якщо вам потрібно надрукувати великий тираж каталогів.

Замовити друк каталогу ви можете у нас в офісі: Київ, вул. Олени Теліги, 4, корпус 2 під. 5 або зателефонувавши за номером: +38 (044) 454-12-12, +38 (097) 461-12-12 або +38 (099) 310-21-20, а також вул. Бориспільська 9 або зателефонувавши за телефоном: +38 (044) 369-57-69 або +38 (095) 284-90-70.