Видео

Виготовлення та друк рекламних буклетів

Виготовлення та друк рекламних буклетівБуклетом можна назвати поліграфічний виріб, яке виконується на одному аркуші, складеному в два і більше паралельних згину. Буклет розкривається, нагадує ширму.

на відміну від листівки, друкована продукція, яка завдяки тому, що виріб складено в кілька разів несе більш інформативний характер. Площа нанесення корисної інформації більше ніж у листівки.

Багато клієнтів поліграфії "РВС-Принт" використовують буклети як дуже ефективний рекламний прийом. Наприклад, це можуть бути: рекламні проспекти, рекламні програми або короткі путівники.

З точки зору поліграфії, будь друкований виріб, яке було віддруковано з двох сторін і має декілька вигинів може називатися буклетом.

Буклет допоможе вашому партнерові або клієнтові отримати багато відповідей на потенційні питання про вашу компанію. Ви зможете надати всю важливу інформацію в логічному і зрозумілому вигляді.

 

Наша надійна друкарня вже багато років допомагає компаніям Києва до друку та виготовлення рекламних буклетів. Дані буклети безліч компаній успішно використовували на всіляких виставках, презентаціях послуг і товарів.

Наша друкарня може запропонувати друк рекламних буклетів великим тиражем. При такій друку один примірник виходить за дуже низькою ціною, при цьому якість продукції буде чудовим. Це найкраще рішення, якщо вам потрібно донести корисну інформацію про ваші продукти або послуги великій кількості потенційних покупців.

Для того, щоб замовити буклети ви можете подзвонити нам по телефону: +38 (044) 454-12-12, +38 (097) 461-12-12 або +38 (099) 310-21-20, а також приїхавши до нас в офіс: Київ, вул. Олени Теліги, 4, корпус 2 під. 5