Видео

Офсетний друк. Технологія офсетного друку. Переваги офсетного друку.

Офсетний друк. Технологія офсетного друку. Переваги офсетного друку.

Пропонуємо Вашій увазі офсетний друк в Києві. Одна з найпопулярніших і затребуваних, офсетний друк в Києві використовується для друку високої якості поліграфії великих тиражів.

Що таке офсетний друк?

Офсетний друк являє собою технологію друку, яка полягає в наступному - з друкованої форми перенесення фарби здійснюється на запечатуваний матеріал завдяки офсетному проміжного циліндру. Принцип дії офсетного друку полягає в тому, що зображення наноситься на оброблену спеціальним чином пластину, після чого за допомогою проміжного офсетного циліндра - на носій. Зазначимо, що повнокольорове зображення складається з таких основних відтінків жовтого, блакитного, чорного і червоного.

Офсетний друк або як її ще називають класична друк залишається найпоширенішим методом друку, який використовує поліграфія "РВС-Принт".

Переваги офсетного друку

Головне достоїнство офсетного друку - це висока якість друку. Друк даним методом забезпечує високу якість на будь-яких видах паперу та картону, чітке відтворення дрібних деталей, відмінну передачу півтонів і відтінків.

У процесі офсетного способу друку фарба шляхом тиску передається з гнучкою друкованої форми на гнучке гумове полотно, а після цього вже на будь-який матеріал, який призначається для друку.

Ще одним важливим достоїнством офсетного друку можна назвати можливість використання будь-яких типів паперу: газетного, офсетного, дизайнерських видів, картону.

Конструкція обладнання для офсетного друку досить складна, тому і вартість такої машини висока. Компанія "РВС-Принт" пропонує Вам здійснити друк поліграфії в Києві за доступними цінами. Будь-які види поліграфії високої якості в мінімальні терміни.

Підготовка перед офсетним друком досить таки тривала і трудомістка, проте сам процес друку не займає багато часу.

Зазначимо, що друк невеликого тиражу офсетним методом не вигідна. Однак, якщо обсяг збільшити до певної кількості відбитків, то вартість одного примірника буде значно менше. Вартість офсетного друку залежить від тиражу, чим більше, тим дешевше.

Отже, якщо підвести підсумок, можна сказати, що головними перевагами офсетного друку є: випуск великих тиражів за мінімальні терміни, висока якість поліграфії, можливість застосування різних типів паперу.

При цьому офсетний друк має і іншу сторону: багато часу займає підготовчий процес, нерентабельність друкування невеликих тиражів, неможливість нумерації і персоніфікації даних.