Видео

Дизайнерські послуги в Києві

Дизайнерські послуги в КиєвіНа сьогоднішній день дизайнерські послуги можна віднести до важливих елементів ведення бізнесу. Розробка логотипу, рекламного стилю і багато іншого допоможуть Вам розробити дизайнери компанії "РОС-Принт".

Дизайн або зовнішній вигляд являє собою вміння втілювати і поєднувати задумане, що можуть не багато. Кожен з нас звичайно ж народжений дизайнером, ми самостійно обставляем квартири і офіси. Нас оточує те, що ми зробили власними руками. На столі лежить та скатертину, яка нам подобається, на вікнах висять ті портьєри, які ми вибирали самі. Все це можна назвати продуктом нашого підсвідомого дизайнерського бачення.

На сьогоднішній день дизайнер — це інженер, художник і фахівець в одній особі. Фахівець, який здатний підібрати не тільки зображення і кольору, але ще й грамотно їх поєднувати і втілити це в постпечатных або друкованих процесах. Наприклад: використовувати на листівці тиснення фольгою або вибірковий лак. Найголовніше, що дизайнер поліграфії, застосовуючи спеціальні графічні редактори, повинен вміти правильно оформити макет і звичайно ж підготувати його до друку. Все це і не тільки включає в себе слово дизайнер поліграфії.

Індивідуальний підхід до кожного клієнта дозволить створити і виготовити продукцію, як рекламного характеру, так і будь-якого іншого напрямку, яка б максимально точно відповідала іміджу і стилю діяльності конкретної компанії.

У тому випадку, якщо часу на виробництво продукції або проекту зовсім небагато, а це зустрічається дуже часто, дизайнери компанії "РОС - Принт" гарантують Вам виконання робіт в короткі терміни. Правильна і грамотна робота - це запорука успіху і гарантія для наших клієнтів у швидкому і якісному результаті.

Дизайнерські послуги в Києві, з застосуванням нового обладнання та якісних матеріалів завжди є вигідним капіталовкладенням. Практично будь-яка поліграфічна продукція буде виконана якісно в компанії "РОС-Принт". Професіоналізм і досвід наших дизайнерів дозволить підібрати оптимальний варіант, з великої кількості запропонованих макетів, сучасне обладнання дозволяє здійснювати друк продукції найвищої якості, а наші доступні ціни будуть приємним доповненням до загального пакету позитивних якостей і переваг нашої компанії. При цьому продукція може бути найрізноманітнішою: від візитних карток до рекламних стендів величезних розмірів, але в будь-якій ситуації швидкість виконання Вашого замовлення залишається високою, що не може не приємно радувати наших постійних замовників.

Дизайнери компанії "РОС-Принт"

Ми можемо запропонувати Вам повний комплекс послуг дизайнера від зародження ідеї до повної реалізації в друкованому виданні. Ми залюбки втілимо в життя саму незвичайну і зухвалу ідею замовника. Чим складніша праця, тим вона цікавіше. Нам дуже подобається працювати в даному напрямку. А робота, яка приносить удовольстие не може бути виконана погано.

У сучасній життя пліч-о-пліч зі словом дизайнер ходить визначення креатив, що означає "творити" або "творити". Креативне мислення, креативний дизайн, креативний макет...

На сьогоднішній день ринок поліграфічного дизайну дуже насичений продуктами творчості, що орієнтуватися і вибирати стає все складніше. Куди б Ви не прийшли, всюди видніються рекламні меню, проспекти, листівки, брошури, журнали і багато іншого. Погодьтеся, що саме від якості представленої рекламної поліграфії залежить успіх Вашого бізнесу, а також значне збільшення продажів товарів і послуг. Від того, наскільки Ваша рекламна поліграфія буде оригінальна і приваблива буде залежати Ваша популярність та імідж компанії на ринку.

Якщо Ви хочете мати якісну сучасну і ефектну рекламну поліграфію, тоді Вам точно не обійтися без послуг професійного дизайнера і верстальника, які неодмінно розроблять для Вас фірмовий стиль, логотип і креативну ідею корпоративного дизайну.

Дизайнери компанії "РОС-Принт" із задоволенням виконають наступний ряд послуг:

розробка фірмового стилю і логотипу;

— зовнішній вигляд ділової документації (візитні картки, бланки, конверти);

— зовнішній вигляд поліграфії (буклети, брошури, листівки);

— зовнішній вигляд сувенірної продукції (пакети, календарі, чашки, ручки, футболки);

— дизайн етикетки і упаковки;

— розробка макетів зовнішньої реклами та ін

Для того, що б замовити друк поліграфії зв'яжіться з нами будь-яким зручним для Вас способом: телефони: +38 (044) 454-12-12;+38 (097) 461-12-12; +38 (099) 310-21-20 або поштою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.